MENU

Tekst të këngëve - LYRICS

Dafina Zeqiri - A e man n'men

Se ti don m'u kthy prapë te un, boy
Po unë ty s'të du ma
Se pa ty unë jam e lumtun
Dhe nuk du me t'pa


Dafina Zeqiri - A e man n'men - Tekst të këngëve - LYRICS

Se ti don m'u kthy prapë te un, boy
Po unë ty s'të du ma
Se pa ty unë jam e lumtun
Dhe nuk du me t'pa

[4x]
A e man n'men?
A e man n'men?
A e man n'men ditën kur m'le?

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje
Kom dashtë diçka për ty
Ndoshta diçka t'mirë për neve
Po ti s'je kan aty
E tash po don m'u kthy
E tash po don m'u kthy
Masi që u kry

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje
Po du mos me t'pa
E mos lyp kurgjo prej meje
Për ty mo nuk ka
K'shtu që t'lutna shko...
Shko! Mos u kthe ma!

Krejtë ça ka metë
O ni kujtim i zbehtë
O tu u tretë
O tu, o tu u tretë

Lamtumirë ti the, ma nuk të du
Nuk je ti për mu
Nuk je ti për mu...

[2x]
Se ti don m'u kthy prapë te un, boy
Po unë ty s'të du ma
Se pa ty unë jam e lumtun
Dhe nuk du me t'pa

Mos u kthe ti mrapa!
Se kush je ti e kapa
Po po, e kapa
Yeah, yeah
Mos u muno me bo hapa!
Se kurrë nuk kthena mrapa
Kaq me ty e pata
Tjetërkon e kapa...

Ti je, ti je
Gabimi im, ti je
Ti je, ti je
(E) kaluara ime je

Lamtumirë ti the, ma nuk të du
Nuk je ti për mu
Nuk je ti për mu...

[2x]
Se ti don m'u kthy prapë te un, boy
Po unë ty s'të du ma
Se pa ty unë jam e lumtun
Dhe nuk du me t'pa

[4x]
A e man n'men?
A e man n'men?
A e man n'men ditën kur m'le?More by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira