MENU

Way Back Home [Sam Feldt Edit] 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - SHAUN feat. Conor Maynard

Remember when I told you
No matter where I go
I'll never leave your side
You will never be alone


Way Back Home [Sam Feldt Edit] 「Tekst」 - SHAUN feat. Conor Maynard

Remember when I told you
No matter where I go
I'll never leave your side
You will never be alone
Even when we go through changes
Even when we're old
Remember that I told you
I'll find my way back home

[Verse 1: Conor Maynard]
I could never let you go
Couldn't run away if I tried
'Cause even when I'm all alone
You still got a hold on my mind
And I'll always let you know
That I'm always gonna hold on

[Pre-Chorus: Conor Maynard]
And I told you right from the start
You just say the word and I'll go
No, it doesn't matter how far
'Cause your love is all that I know
Baby, you just stay where you are
And you know I won't be too long
Hold on
Hold on

[Chorus: Conor Maynard]
Remember when I told you
No matter where I go
I'll never leave your side
You will never be alone
Even when we go through changes
Even when we're old
Remember that I told you
I'll find my way back home

[Verse 2: SHAUN]
조용히 잠든 방을 열어 기억을 꺼내 들어
부서진 시간 위에서 선명히 너는 떠올라
길 잃은 마음속에 널 가둔 채 살아
그만 그만

[Chorus: SHAUN]
멈춘 시간 속 잠든 너를 찾아가
아무리 막아도 결국 너의 곁인 걸
길고 긴 여행을 끝내 이젠 돌아가
너라는 집으로 지금 다시 way back home

[Bridge: SHAUN & Conor Maynard]
세상을 뒤집어 찾으려 해
오직 너로 완결된 이야기를
No, I won't ever lose
As long as you're there

[Chorus: SHAUN & Conor Maynard]
눈을 감으면 소리 없이 밀려와
이 마음 그 위로 넌 또 한 겹 쌓여가
Even when we go through changes
Even when we're old
Remember that I told you
I'll find my way back home


Translations - Links


Way Back Home [Sam Feldt Edit] - SHAUN feat. Conor Maynard
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - English Translation
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Romanized
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Tradução
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducción
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Русский перевод
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - แปลภาษาไทย
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Übersetzung auf Deutsch
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - 翻訳 日本語で
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Terjemahan bahasa indonesia
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traduzione
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Türkçe Çeviri
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traduction
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Tłumaczenie
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Pagsasalin para sa Filipino
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - 翻譯 中文
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Dịch sang tiếng Việ
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Versi Bahasa Malaysia
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Nederlandse Vertaling
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducere română
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Magyar fordítás HU
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Hrvatski prijevod HR
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Български превод BG
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Slovenský preklad SK
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - תרגום לעברית
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - ترجمه به فارسی
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Превод на српском SR
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Český překlad CS
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Қазақ тіліне аударма KK
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Український переклад UK
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Svensk översättning SV
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Käännöksen suomeksi
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - الترجمة إلى العربية
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Përkthimi në shqip
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Oversettelse til Norsk
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Oversættelse til Dansk
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - пераклад на беларускую BE
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Bosanski prevod BS
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Slovenski prevod SL
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - μετάφραση ελληνικά
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - हिंदी अनुवाद
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Lietuvių vertimas LT
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducción al Español
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Tradução em Português
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - 翻譯 中文
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducción al Español
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducción al Español (Chile)
Way Back Home [Sam Feldt Edit] - Traducción al Español (Colombia)
Way Back Home [Sam Feldt Edit] 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - SHAUN feat. Conor Maynard


Mos harroni, kur ju thashë
Nuk ka rëndësi se ku shkoj
Unë kurrë nuk do të lënë anën tuaj
Ju kurrë nuk do të jetë vetëm
Edhe kur ne do të shkojmë nëpër ndryshime
Edhe kur ne jemi të vjetër
Mos harroni se ju thashë
Unë do të gjeni rrugën time në shtëpi

[Vargu 1: Conor Maynard]
Unë kurrë nuk mund të të lë të shkosh
Nuk mund të shkojë larg në qoftë se unë u përpoq
Shkak edhe kur unë jam i vetmuar
Ju ende mori një të mbajë në mendjen time
Dhe unë gjithmonë do të le ju e dini
Se unë jam gjithmonë gonna të mbajë në

[Para-kor: Conor Maynard]
Dhe ju thashë që nga fillimi
Ti thuaj vetëm një fjalë dhe unë do të shkoj
Jo, kjo nuk ka rëndësi se sa larg
Shkak dashuria juaj është e gjitha që unë e di
Baby, ju vetëm të qëndrojë aty ku je
Dhe ju e dini se unë nuk do shumë kohë të gjatë
Prit
Prit

[Chorus: Conor Maynard]
Mos harroni, kur ju thashë
Nuk ka rëndësi se ku shkoj
Unë kurrë nuk do të lënë anën tuaj
Ju kurrë nuk do të jetë vetëm
Edhe kur ne do të shkojmë nëpër ndryshime
Edhe kur ne jemi të vjetër
Mos harroni se ju thashë
Unë do të gjeni rrugën time në shtëpi

[Vargu 2: SHAUN]
Hap një dhomë të qetë, të marrë kujtesën tuaj jashtë.
Ju llamburit në kohë të thyera.
Ju jeni bllokuar në një zemër të humbur.
ndaluar atë

[Chorus: SHAUN]
Unë shkoj për të fjetur në pauzë
Pa marrë parasysh se sa ju bllokojë atë, kjo është ana e juaj.
Pas një udhëtimi të gjatë dhe të gjatë,
Kthehu në shtëpi tani ju mënyrë mbrapa në shtëpi

[Urë: SHAUN & Conor Maynard]
Unë jam duke u përpjekur për të gjetur botën.
Vetëm ju keni një histori të plotë
Jo, unë nuk do të humbasin kurrë
Për sa kohë që ju jeni atje

[Chorus: SHAUN & Conor Maynard]
Nëse ju mbyllni sytë tuaj,
Kjo mendje është në krye të ju
Edhe kur ne do të shkojmë nëpër ndryshime
Edhe kur ne jemi të vjetër
Mos harroni se ju thashë
Unë do të gjeni rrugën time në shtëpiMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.