MENU

Make It Right 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - BTS

내가 날 눈치챘던 순간
떠나야만 했어
난 찾아내야 했어
All day all night


Make It Right 「Tekst」 - BTS

내가 날 눈치챘던 순간
떠나야만 했어
난 찾아내야 했어
All day all night

[Verse 2: Jimin]
사막과 바다들을 건너
넓고 넓은 세계를
헤매어 다녔어
Baby I

[Refrain: Jungkook]
I could make it better
I could hold you tighter
그 먼 길 위에서
Oh you’re the light

[Verse 4: V]
초대받지 못한
환영받지 못한
나를 알아줬던 단 한 사람

[Pre-Chorus: Jungkook, Jin, Jimin]
끝도 보이지 않던 영원의 밤
내게 아침을 선물한 건 너야
이제 그 손 내가 잡아도 될까
Oh oh
I can make it right

[Chorus: Jungkook, Jimin]
All right
All right
Oh I can make it right

[Chorus: Jungkook, Jimin, V]
All right
All right
Oh I can make it right
[Verse 5: J-Hope]
이 세상 속에 영웅이 된 나
나를 찾는 큰 환호와
내 손, 트로피와 금빛 마이크
All day, everywhere
But 모든 게 너에게 닿기 위함인 걸
내 여정의 답인 걸
널 찾기 위해 노래해
Baby to you

[Verse 6: RM]
전보다 조금 더 커진 키에
좀 더 단단해진 목소리에
모든 건 네게 돌아가기 위해
이제 너라는 지도를 활짝 펼칠게
My rehab
날 봐 왜 못 알아봐
남들의 아우성 따위 나 듣고 싶지 않아
너의 향기는 여전히 나를 꿰뚫어 무너뜨려
되돌아가자 그때로

[Refrain: Jungkook]
Baby I know
I can make it better
I can hold you tighter
그 모든 길은 널
향한 거야

[Verse 7: Jimin]
다 소용없었어
너 아닌 다른 건
그때처럼 날 어루만져줘

[Pre-Chorus: Jungkook, Jin, Jimin]
끝도 보이지 않던 영원의 밤
내게 아침을 선물한 건 너야
이제 그 손 내가 잡아도 될까
Oh oh
I can make it right
[Chorus: Jungkook, Jimin]
All right
All right
Oh I can make it right

[Chorus: Jungkook, Jimin, V]
All right
All right
Oh I can make it right

[Bridge: Suga]
여전히 아름다운 너
그날의 그때처럼 말없이 그냥 날 안아줘
지옥에서 내가 살아 남은 건
날 위했던 게 아닌 되려 너를 위한 거란 걸
안다면 주저 말고 please save my life
너 없이 헤쳐왔던 사막 위는 목말라
그러니 어서 빨리 날 잡아줘
너 없는 바다는 결국 사막과 같을 거란 걸 알아
[Refrain: Jimin, Jungkook]
All right
I can make it better
I can hold you tighter
Oh I can make it right

[Outro: V, Jimin]
다 소용없었어
너 아닌 다른 건
Oh I can make it right


Translations - Links


Make It Right - BTS
Make It Right - English Translation
Make It Right - Romanized
Make It Right - Tradução
Make It Right - Traducción
Make It Right - Русский перевод
Make It Right - แปลภาษาไทย
Make It Right - Übersetzung auf Deutsch
Make It Right - 翻訳 日本語で
Make It Right - Terjemahan bahasa indonesia
Make It Right - Traduzione
Make It Right - Türkçe Çeviri
Make It Right - Traduction
Make It Right - Tłumaczenie
Make It Right - Pagsasalin para sa Filipino
Make It Right - 翻譯 中文
Make It Right - Dịch sang tiếng Việ
Make It Right - Versi Bahasa Malaysia
Make It Right - Nederlandse Vertaling
Make It Right - Traducere română
Make It Right - Magyar fordítás HU
Make It Right - Hrvatski prijevod HR
Make It Right - Български превод BG
Make It Right - Slovenský preklad SK
Make It Right - תרגום לעברית
Make It Right - ترجمه به فارسی
Make It Right - Превод на српском SR
Make It Right - Český překlad CS
Make It Right - Қазақ тіліне аударма KK
Make It Right - Український переклад UK
Make It Right - Svensk översättning SV
Make It Right - Käännöksen suomeksi
Make It Right - الترجمة إلى العربية
Make It Right - Përkthimi në shqip
Make It Right - Oversettelse til Norsk
Make It Right - Oversættelse til Dansk
Make It Right - пераклад на беларускую BE
Make It Right - Bosanski prevod BS
Make It Right - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Make It Right - Slovenski prevod SL
Make It Right - μετάφραση ελληνικά
Make It Right - हिंदी अनुवाद
Make It Right - Lietuvių vertimas LT
Make It Right - Traducción al Español
Make It Right - Tradução em Português
Make It Right - 翻譯 中文 (சிங்கப்பூர்)
Make It Right - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Make It Right - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Make It Right - Traducción al Español
Make It Right - Traducción al Español (Chile)
Make It Right - Traducción al Español (Colombia)
Make It Right - Traducción Español (Perú)
Make It Right - English Translation (Australia)
Make It Right - 翻譯 中文 (香港)
Make It Right - Превод на српском (Црна Гора ME)
Make It Right 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - BTS


Në momentin që pashë mua
Unë kisha për të lënë
Unë kisha për të mësuar
Gjithe diten gjithe naten

Kalojnë në shkretëtirë dhe detin
Gjerë dhe të gjerë botëror
Unë isha përhumbur
foshnja I

Unë mund të bëjë atë më të mirë
Unë mund të mbajë të forta
Në këtë rrugë të gjatë
Oh ju jeni drita

i paftuar
i paftuar
I vetmi që më njihte

natë përjetshme që kurrë nuk ka treguar
Jeni ju që më dha mëngjesin e
Tani unë mund të mbajë dorën time
oh oh
Unë mund të bëjë atë të drejtë

Në rregull
Në rregull
Oh unë mund të bëjë atë të drejtë
Në rregull
Në rregull
Oh unë mund të bëjë atë të drejtë

Unë u bë një hero në këtë botë
Një gëzim i madh për mua
My Hand, trofe dhe ari mikrofon
Gjithë ditën, kudo
Por kjo është e gjitha në lidhje me arritjen e ju
Kjo është përgjigje për të udhëtimit tim
Këndojini gjeni ju
Foshnja për ju

A pak më e madhe se më parë
Në një zë më të fortë
Çdo gjë për të shkuar përsëri tek ju
Tani unë do të përhap nga një hartë të ju
rehabilitimin e mia
Shikoni në mua
Unë nuk dua të dëgjojnë ata që janë shpërndarë njerëzve të tjerë
Aroma juaj ende thyen nëpërmjet meje
Kthehuni më pas

Foshnja e di
Unë mund të bëjë atë më të mirë
Unë mund të mbajë të forta
Të gjitha mënyra për të bordit
jam rruges

Ajo ishte e kotë
Për më tepër ju
Ashtu më prek si kjo

natë përjetshme që kurrë nuk ka treguar
Jeni ju që më dha mëngjesin e
Tani unë mund të mbajë dorën time
oh oh
Unë mund të bëjë atë të drejtë

Në rregull
Në rregull
Oh unë mund të bëjë atë të drejtë

Në rregull
Në rregull
Oh unë mund të bëjë atë të drejtë

Ju jeni ende e bukur
Vetëm të mbajë mua si ju e bëri atë ditë
Ajo që unë mbijetuar në ferr
Është për ty se ajo nuk ishte për mua
Ju lutem mos hezitoni nëse ju e dini
Unë jam i etur në shkretëtirë unë kam qenë me pa ty
Pra, të vijë në dhe të merrni më të shpejtë
Unë e di detin pa ju do të përfundojë si një shkretëtirë

Në rregull
Unë mund të bëjë atë më të mirë
Unë mund të mbajë të forta
Oh unë mund të bëjë atë të drejtë

Ajo ishte e kotë
Për më tepër ju
Oh unë mund të bëjë atë të drejtëMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.