MENU

Lamborghini Hustle 「Songtext」 - LUMI B x bardulla

「Songtext」
Lamborghini Hustle
LUMI B x bardullaTOP 1 Deutschland


Lamborghini Hustle 「Songtext」 - LUMI B x bardulla

「Songtext」
Lamborghini Hustle
LUMI B x bardulla

Unë nuk i kopjoj gjërat për një rishitje, nuk bëj iCloud, nuk bëj email
Feds do që të tërheq njeri dhe të lidhë njeri si Chubbs Detail
Në kohën kur Ricky do të bënte Teesdale, unë isha duke bërë darkë me Teezy
Nuk i besova askujt, u betova se mora një gënjeshtër, niggas u acaruan shumë
Niko nuk lëviz asnjëherë neky, sweetsuit Nike, sweatuit DG
Nëse njeriu bëhet beak, unazë unazë, thërrisni GiGi, bëjeni mirë
Përdoret për të kërkuar një njeri nga skajet e caktuara me një mendje të përsëritur
Mendoi se ishte një djalë i keq, atëherë njeriu u zvarrit dhe njeriu shkoi në kompjuter
Njeriu shkoi në PC ashtu si Dell dhe Windows, disa burra ishin ata


Para se të isha rreth e rrotull Kendall-it, megjithëse isha në fund, duke ëndërruar 'Enzo-në
Gruaja me të cilën përfundoj duhet të jetë një vajzë e keqe ashtu si Munchy
Nuk mund të kem tela pretencioz kur e di se kjo rrugë bëhet me gunga
Fjala për broski Jay, ai mori emra të ndryshëm në vende të ndryshme
Tre boshllëqe në kamxhik, kur e rrahim atë rast, ku njeriu jeton shumë mirë i ndërlikuar
Unë nuk bëj mirë me njerëzit që i përpunojnë kërcënimet ose krijojnë kërcënime
Woi-oi, njeriu u fluturua si avionë privatë, për rrugë më pak
Unë e di që ju do të provoni të merrni një poshtë me ne që nga atëherë është stresuar
Për shkak se ju e dini se reps borxh juve një dhe ne gjithmonë u paguajnë atyre borxhet Wassa, wassa, ashtu si bredhi Pressa, nuk bëj asnjë pasazh Lidhu me Skull dhe kushëririn Xhemi, ah oborr dhe ne deh pon Gaza Pasha Sasha pëshpëriti, unë isha shumë i ri në atë kohë për slashings Ju niggas shpenzoni shumë kohë për titra, jo kohë të mjaftueshme për veprim Zgjidh një burrë me shuplakat që është i bezdisshëm; Vë bast se ai nuk dëshiron përplasje Qese LV në gjoks është vetëm për modë, niggas vetëm actin ' A jeni memec apo budalla? Rrotat në Rolls janë Chromazz, domazhi i kokës Sapo kontrolluam në katin e hotelit se të gjithë morëm aroma të fuqishme Lidhu OVOXO, pije mandem, unë dhe stërvitësit Hawk dhe Sticks dhe Cash dhe Baka, Gucci, P dhe Gilla Dhe djali që tingëllon si ai këndoi në Thriller, ju e dini që ka qenë nigga ime Po, ne vetëm na duhej të rregullonim gjërat, familja, 6ix gjatësi, nuk mund të ndahemi Sa për pjesën tjetër të lojës, unë do ta bëj njeriun të ndyrë, do të marr dy herë Për mua, kjo është vetëm ana jonë, nuk më intereson vërtet kush udhëton në anën e kujt Unazë dhjetë të shtëna në pishinë, pa parë asnjë nga këta burra të rritur jashtë 4301 nuk do të kursejë askënd, niggas duhet të dijë për Southside Linja outta e Steppin-it, tërhiqeni, nuk është e Veriut, e lidhur buzë shtetit Bringin 'njeri kur të marrë lidhjet, tryna shpëtuar nga kambanën si Bayside Princ Unë mbaj atë mbiemër, që mut qëndron mbi mua si emra markash Jas sapo rreshtoi lidhjet e dorës së re dhe djalë i bukur në një çmendje Të gjithë unë i di ka emrat e kodeve, kushdo që jam duke bërë nuk ka asnjë emër"
Niggas nuk mund edhe të fitojë lojëra në shtëpi, ata thjesht duhet të bien në linjë si Soul Train

[Outro]
Ej, po
AXL (AXL), AXL (AXL), AXL (AXL)Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle

Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle
Lamborghini Hustle, Lamborghini Hustle